Home

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels Frans

Wie is Christophe Lenaerts?

Christophe Lenaerts is een Belgische ondernemer en investeerder. Hij startte zijn eerste bedrijf meer dan 20 jaar geleden met de distributie van Apple-computers in België. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een sterke holding en management vennootschap waarin we investeren in technologiebedrijven en vastgoedprojecten.

 

Christophe Lenaerts profile picture 2016Na de dot bomb zijn we gaan investeren in succesvolle technologiebedrijven zoals 3ivx in Australië, Mobiya in het VK en Telemak in België. We blijven groeien in ons incubatiecentrum in Brussel waar we start-ups (mensen), servers (technologie) en onze ondernemingsactiviteit (financiële backoffice) hosten.

 

We hebben online video- en streamingmedia-oplossingen al lang vóór YouTube geïmplementeerd. Onze meest waardevolle onderneming is Telemak , een bedrijf dat gespecialiseerd is in het streamen van media en diensten levert aan ondernemingen, overheid, telecom en onderwijs. Het bedrijf heeft een studio van uitzendkwaliteit voor webcasting.

 

Enkele van de bedrijven in onze portefeuille zijn Knokke Boat , Wavekarting , Smart Renolux , Valle Escondido, La Trebia, ….

 

Door zijn sterke inzet voor natuurbehoud en kinderwelzijn steunt Christophe Lenaerts non-profit organisaties zoals Société Royale Forestière de Belgique (SRFB), Landelijk Vlaanderen vzw en Make-a-Wish Foundation Belgium . Hij bekleedt bestuursfuncties en runt zijn eigen wildlife trust.

 

Neem gerust contact met ons op met uw bedrijfsidee of neem contact met ons op via de connect-pagina. Hij ondersteunt veelbelovende start-ups en jonge ondernemers en biedt zakelijke infrastructuur van wereldklasse, internationale netwerken, marketing en videopromotie. Hij opereert vanuit Brussel, vlakbij de luchthaven, in het hart van Europa.

Contact

Head Office:
Excelsiorlaan 23
1930 Zaventem

www.clgroup.be
info@clgroup.be
Tel: ‭+32 2 216 43 00‬

VAT: BE 0880.706.550