Crossmedia-manager

Crossmedia-manager

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels Frans

Bent u geïnspireerd door ondernemerschap en hebben de online wereld en de sociale media geen geheimen voor u? Interesseert het je om een website uit te bouwen tot een levendig, aantrekkelijk platform? Ben je grafisch aangelegd?
Kortom… je bent een rockster in online media en je bent op zoek naar een job die je ambities waarmaakt.
Ben je nog student en op zoek naar een stage die kan uitgroeien tot een vaste aanstelling? Ben je net afgestudeerd in dit vakgebied en ben je nog op zoek naar je eerste spannende en uitdagende kans?
Dan kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen …
Om ons dynamisch team te vervolledigen zijn we nu op zoek naar een Cross-Media Manager om onze externe communicatie (sociale media, websites, …) nieuw leven in te blazen en verder uit te bouwen. U bent verantwoordelijk voor het beheer, de vernieuwing en de modernisering van onze inhoud op websites, sociale media, foto’s, acties, mailings, evenementen, ……
Wij zijn een sterke holding en beheermaatschappij die een gevarieerde portefeuille van KMO’s uit verschillende sectoren beheert.   Onder leiding van Christophe Lenaerts investeren wij in nieuwe bedrijfsmodellen, technologiebedrijven en vastgoedprojecten.
Telemak is gespecialiseerd in streaming en videodiensten aan bedrijven, overheid & onderwijsinstellingen. We beschikken over een eigen (opname)studio.
Knokke Boat (onderdeel van Seaquest) biedt verschillende watergebonden activiteiten aan, waaronder wavekarten, zeehonden spotten, bootverhuur,…. Ook voor teambuildings en/of (verjaardags)feestjes kunt u bij Knokke Boat terecht.
Met Boat Butler bieden wij een full-service voor onderhoud en stalling van motorboten.
La Trebia en Particuliere Stichting Heihuyzen zijn 2 vastgoedbedrijven in onze portefeuille.

Wil jij ons team komen versterken als Cross-Media Manager? Stuur dan je CV naar jobs@clgroup.be en wij nemen spoedig contact met je op.
Tot ziens

Contact

Head Office:
Excelsiorlaan 23
1930 Zaventem

www.clgroup.be
info@clgroup.be
Tel: ‭+32 2 216 43 00‬

VAT: BE 0880.706.550