Hanne Koenders, nieuwe medewerkster op landgoed Heihuyzen

Hanne Koenders, nieuwe medewerkster op landgoed Heihuyzen

No Comments Uitgelicht

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels Frans

Hanne Koenders, 34 jaar, werkt sinds begin december op het landgoed om te helpen bij land- en bosbouwactiviteiten, het onderhoud van het landgoed en het kasteelpark.

 

Hanne woont nu ook in de conciërgewoning op het landgoed naast het kasteel. Het is moeilijk om dichter bij je werk te wonen. Een win-win voor iedereen: minder auto’s op de weg en dus minder vervuiling en CO2, beter voor het klimaat, geen files, geen parkeerproblemen en je kunt naar huis wanneer je wilt.

 

Hanne liep onder meer stage in de brouwerij van de Abdij van Westmalle. Hij werkte enkele jaren als arbeider in onderhoud en beplanting bij hoveniersbedrijf en boomkwekerij Artuin in Lille en hoveniersbedrijf Mariman in Rijkevorsel. Zijn laatste baan was als fulltime arbeider in het groenonderhoud en de beplanting op het landgoed Kattenhof in ’s Gravenwezel. Hij heeft dus veel ervaring met het werken in een van de mooiste landgoederen van de Kempen en ver daarbuiten.

 

Je komt Hanne tegen in en rond Heihuyzen. Als u contact met hem wilt opnemen, kunt u mailen naar hanne.koenders@heihuyzen.be of bellen naar 03 300 10 08.

Contact

Head Office:
Excelsiorlaan 23
1930 Zaventem

www.clgroup.be
info@clgroup.be
Tel: ‭+32 2 216 43 00‬

VAT: BE 0880.706.550